100% Trails

Ben je klaar voor een zomer waarin elk moment in het teken staat van durf en avontuur?
Verbier opent zijn deuren voor een onvergetelijk seizoen.

Gedurfd
Voor sensatiezoekers is Verbier deze zomer de ultieme speeltuin. Duik in adrenaline met duizelingwekkende afdalingen in het Bike Park, huiver als je de spectaculaire Passerelle de Corbassière oversteekt en ga de uitdaging van je leven aan tijdens de Tour des Stations, op 31 augustus en 1 september 2024. Hier is durven geen optie, maar een manier van leven.

Avontuur
Verbier is ook de onweerstaanbare roep van avontuur in het hart van adembenemende berglandschappen. Doe mee aan de Tour du Val de Bagnes, los de raadsels op van de Frères Brigands schattenjacht, ervaar de intensiteit van het Base Camp en laat je meeslepen door de energie van de Trail Verbier St-Bernard by UTMB, van 5 tot 7 juli 2024. Elke trail, elke bocht is een nieuw avontuur dat voor het grijpen ligt.

Vrijheid
In Verbier wordt vrijheid belichaamd in elk panorama, in elk zuchtje zuivere lucht. Verken de ongerepte natuur van het Haut Val de Bagnes, laat je inspireren door de Éveil et Découvertes vakantie in Louvie, of stap op een E-Bike voor het Verbier E-Bike Festival, van 15 tot 18 augustus. En als je liever op een zachtere manier op ontdekkingstocht gaat, dan biedt een scootertocht je momenten van puur plezier.

Dynamisch
Verbier is een echt internationaal kruispunt, bruisend van een aanstekelijke dynamiek die ideeën, culturen en passies combineert. Ga de uitdaging aan van de Spartan Race op 24 en 25 augustus, laat je verrassen door de Rouli-Bouli of ga op pad om de Terre de Trail te ontdekken. En als je je creatief voelt, is Le Bivouac Co-Office de perfecte plek om je ideeën van de grond te krijgen.

Deze zomer steekt Verbier zijn armen naar je uit. Durf avontuurlijk te zijn, ervaar de vrijheid en laat je meeslepen door de dynamiek van deze uitzonderlijke omgeving. Of je nu op zoek bent naar adrenaline, ontsnapping of inspiratie, Verbier is de plek om je dromen tot leven te brengen.