Bryton Inc. heeft vandaag officieel zijn nieuwe paradepaard, de Rider S800, gelanceerd. Dit model biedt de meest hoogwaardige en boeiende rijervaring met veelzijdige functies. De Rider S800 brengt GPS-fietscomputers naar een hoger niveau en is ontworpen met een lichtgewicht constructie waarbij gebruik is gemaakt van zorgvuldig geselecteerde hoogwaardige materialen – waaronder een groot 3,4″ kleuren touchscreen met een contrastrijk scherm dat is afgestemd op outdoor gebruik. De Rider S800 heeft een ongeëvenaard uithoudingsvermogen met een uitzonderlijke batterijlevensduur van 36 uur en beschikt daarnaast over eersteklas functies zoals de geavanceerde mogelijkheid tot groepschatten op het toestel.

Verbeterde veiligheid, buitengewoon gemak met hoogwaardige spraakfuncties

Met dit topmodel aan boord, rolt Bryton een groot aantal nieuwe premium functies en third-party ondersteuning uit om de mogelijkheden van dit high-end model volledig te vergroten. Naast de functies Groepschat en Groepsrit leidt de Rider S800 de weg met een zorgvuldig geselecteerd display met hoog contrast voor buitengebruik en geavanceerde navigatie- en trainingsmogelijkheden, achteruitkijkradar en Cycling Dynamics, en nog veel meer! Waar en wat u ook rijdt, de Rider S800 heeft voor iedereen iets.

“Met dit product hopen we de grenzen te verleggen van wat fietsers mogen verwachten van hun GPS-fietscomputers”.

Samuel Wang, CEO Bryton Inc

“Ons team heeft samengewerkt met topwielrenners en coaches om de veelvoorkomende problemen op te lossen die wielrenners tegenkomen tijdens het fietsen. Als je met teamgenoten of vrienden fietst, kennen veel fietsers de moeilijkheden van het rijden in verschillende tempo’s, het gemakkelijk opgesplitst raken en niet weten waar hun partners zijn of wat hun huidige status is. Als je in contact blijft met coaches of teamgenoten, heb je het voordeel dat je iemand hebt die de status van elke renner in de gaten kan houden en indien nodig instructies kan geven. Ons doel met deze toevoeging aan de S line-up is niet alleen om top-of-the-line nieuwe functies te bieden, maar ook om mensen bij elkaar te brengen als nooit tevoren met innovatieve functies zoals instant voice-to-text messaging geïmplementeerd in Group Chat, zodat rijders veilig in communicatie kunnen blijven zonder hun rit te pauzeren om hun telefoon te controleren.”

Ontworpen door professionals, ontworpen voor prestaties

Extra groot, scherp MIP-scherm

Ontworpen met het 3,4″-grote scherm, maakt de Rider S800 gebruik van MIP (Memory In Pixel) technologie in combinatie met een interne reflectielaag om geoptimaliseerd te zijn voor een betere outdoor kijkervaring zonder schermschaduw. Het extra brede MIP-display met ultradunne bezel biedt zowel een scherpe, contrastrijke leesbaarheid als een hoge schermverhouding, waardoor deze GPS-fietscomputer Bryton’s eerste apparaat is met helderheid zonder compromis!

36 uur batterijlevensduur

Door gebruik te maken van het MIP-display en verbeteringen om de efficiëntie te verhogen, helpt het lage stroomverbruik van de Rider S800 in combinatie met de grote batterij om de algehele efficiëntie te verhogen, waardoor de totale batterijlevensduur tot een enorme 36 uur wordt verlengd. Zonder kaartpagina’s te bekijken, is de Rider S800 in staat om zijn batterijlevensduur uit te breiden tot meer dan 40 uur van continu gebruik. De Rider S800 heeft de kracht en het uithoudingsvermogen om elke uitdaging aan te gaan, en met de ondersteuning voor mobiel opladen onderweg, kunt u de accu opladen om van elke reisduur te genieten, waar u ook naartoe gaat!

Zoeken met stem

De Bryton Rider S800 spreekt uw taal! Dankzij de verbinding met het internet maakt de Rider S800 een toetsenbord op het scherm overbodig dankzij de Google-spraakzoekfunctie die beschikbaar is in meer dan 100 talen. Dit biedt een snellere, intuïtievere en al bij al betere manier om adressen of POI’s op te zoeken terwijl u onderweg bent, op avontuur trekt of waar u zich ook bevindt!

Geavanceerde routefuncties

De Rider S800 beschikt over volledig uitgeruste navigatiefuncties, met functies voor afslag-voor-afslag en routebegeleiding, allemaal op vooraf geïnstalleerde regionale OSM-kaarten. Naast navigatie ondersteunt de Rider S800 geavanceerde functies om u te helpen op koers te blijven en het meeste uit uw ritten te halen, zoals automatische routebepaling, POI’s op het scherm, omgekeerde opgeslagen ritten en routeherhaling, en met de Bryton Active-app kunt u uw eigen routes plannen of routes van derden synchroniseren, aangepaste POI/Peak-informatie aan ritten toevoegen en nog veel meer!

Klimuitdaging

Klim naar nieuwe hoogten met de Climb Challenge functie. Wanneer u een beklimming nadert, schakelt de Rider S800 over naar de klimsectie-pagina, die een overzicht geeft van de klimsegmenten van een route. Het klimmen Challenge scherm heeft ook een grafische samenvatting met meerdere beklimmingen, levendige kleuren klim segmenten, afstand, hoogte & stijging, en start-en eindpunten, het verstrekken van gemakkelijke toegang en rit informatie in een oogopslag.

Route Explore

Laat geen middel onbeproefd met de nieuwe Explore-functie van de Rider S800, waarmee u de wereld op twee wielen kunt ervaren en verkennen als nooit tevoren. Selecteer gewoon hoe ver je wilt rijden en laat de Rider S800 je gids zijn! De Rider S800 genereert tot drie unieke routes vanaf uw huidige locatie en helpt u het onbekende te verkennen en brengt u weer thuis!

Breng je trainingen naar een hoger niveau

Geavanceerde en gestructureerde trainingen

Met een grafisch trainingsoverzicht met zoomondersteuning en geavanceerde nieuwe functies, waaronder aanpassing van de intensiteit in real-time, TrainingPeaks-ondersteuning, een nieuwe weerstandstrainingsmodus en functies voor trainingsnotities (om notities toe te voegen vanuit de Bryton Active-app of TrainingPeaks), zijn trainingen op de Rider S800 nu nog beter geworden! Bekijk de resterende trainingsvoortgang, aanpasbare vermogenszones op de doelvermogen pagina en meer, allemaal met levendige grafische weergave! Naast trainingen die aan uw kalender zijn toegevoegd en na synchronisatie op de Rider S800 verschijnen, kunnen trainingen van websites van derden ook worden opgeslagen in “Mijn trainingen” en direct vanuit de Bryton Active app worden bewerkt.

Cycling Dynamics Support

Met Cycling Dynamics ondersteuning, is vermogenstraining en analyse van vermogensgegevens naar een hoger niveau getild. Na het koppelen van compatibele pedalen met vermogensmeters kan de Rider S800 zowel statische als grafische gegevens op meterpagina’s weergeven, inclusief zit/sta positie, vermogensfase (PP), platform center offset (PCO) en rechts/links balans, allemaal op het grote, dynamische display van de Rider S800.

Aanpasbaar quick-status menu

Breng de belangrijkste fietsgegevens binnen handbereik! Het snelle statusmenu kan op elk moment vanaf de meterpagina worden bekeken door simpelweg op het scherm te tikken. Pas dit menu aan met de gegevens die u het belangrijkst vindt, zoals ronde-informatie, gekoppelde sensor statussen en geselecteerde rijgegevens.

Blijf in contact

Live track

Deel uw realtime locatie met vrienden en familie met de nieuwe functie Bryton Live Track. Genereer eenvoudig een link om te delen vanaf uw telefoon en deel het met een druk op de knop naar een willekeurige messaging-app. Gebruikers kunnen er ook voor kiezen om uitnodigingen automatisch per e-mail te versturen naar gewenste contactpersonen voor extra gemak. Met de Live Track link, kan iedereen volgen via het web en niet alleen uw real-time locatie bekijken, maar ook de huidige snelheid, rijtijd, reistijd en afstand!

Groep chat

De Rider S800 is nog leuker met vrienden! Selecteer met de Bryton Active app je track, nodig je vrienden uit voor een groep en bekijk live updates voor groepsleden op je route, rechtstreeks vanaf je toestel. Houd contact, moedig uw vrienden aan of stuur statusupdates naar anderen door spraakinvoer te gebruiken om aanpasbare berichten rechtstreeks vanaf de Rider S800 te maken. Bovendien is het opzetten van een groepsrit met de Bryton Active app een kwestie van een druk op de knop.

De Bryton Rider S800 wordt officieel gelanceerd in april, en zal in eerste instantie worden uitgebracht met twee verschillende sensorbundelpakketten, beginnend bij €399,95 voor de basisbundel “E” (apparaat, beschermhoes, schermbeschermer, sportbevestiging en veiligheidskoord) en €479,95voor de basisbundel “E” (apparaat, beschermhoes, schermbeschermer, sportbevestiging en veiligheidskoord) en €479. 95 voor de sensor “T”-bundel, die ook 3 BLE/ANT+ sensoren bevat (apparaat, beschermhoes, schermbeschermer, sportbevestiging, veiligheidskoordje, evenals snelheids-, cadans- en hartslagsensoren).