De bergen in de zomer. Een ontdekking. Betovering. Club Med zoekt het graag hogerop en pakt uit met een uitgebreid aanbod van bestemmingen in de Alpen. Maak opnieuw verbinding met de natuur en geniet met volle teugen van het heerlijke buitenleven. Het is ook een mindset: even helemaal nergens aan denken, proeven van ‘all-in’ geluk, uzelf volledig overgeven aan uw verlangens en in alle vrijheid van het leven genieten. Niets wordt aan het toeval overgelaten, Club Med regelt alles! Van logistiek en maaltijden tot veiligheid… 

Zorgeloos en vrij! Wat staat er op het programma? Een eindeloze keuze aan sport- en wellnessactiviteiten. En natuurlijk is er ook ruimte voor ontspanning.

Bestemming – De Alpen

De bergen in de zomer, dat is er even tussenuit zijn in alle mogelijke vormen. Het hooggebergte is zonder twijfel dé trendy vakantiebestemming! Ga het niet te ver zoeken: een zorgeloze en vrije vakantie ligt binnen ieders bereik. Een paar uur autorijden brengen u al in de Club Med Resorts hoog in de Franse Alpen, of in de omgeving van de Italiaanse Alpen.

Club Med biedt keuze uit zes unieke vakantieoorden om de bergen in de zomer te ontdekken: Grand Massif Samoëns Morillon (hoogte 1600 m) in de Haute-Savoie, La Rosière (hoogte 1950 m), Les Arcs Panorama (hoogte 1750 m) en Valmorel (hoogte 1460 m) in de Savoie, Alpe d’Huez (hoogte 1860m) in de Isère en Serre- Chevalier (hoogte 1400 m) in de Alpes du Sud.

Gezellig samenzijn

Er gaat niets boven het (hoog)gebergte om ‘Safe Together’ de batterijen op te laden en de banden weer aan te halen met het gezin. Club Med ontwikkelde het concept ‘Amazing Family’ om het tribe-gevoel – waar het merk bijzonder aan gehecht is – alle aandacht te geven. Een aanbod van sport- en spelactiviteiten speciaal voor het gezin moeten de band tussen ouders en kinderen versterken. Denk aan een picknick met de hele familie, zoektochten, themawandelingen met een gids…

Om te zorgen dat daarnaast ook de ouders zelf hun batterijen kunnen opladen, is er opvang voorzien voor kinderen van 4 maanden tot 17 jaar. Ze ontdekken er nieuwe activiteiten, zoals wakeboarden, boomklimmen, avondsessies in de natuur en privézwemles (vanaf 5 jaar).

Een eindeloze ontdekkingstocht midden in een overweldigend landschap

Vakantie in de bergen, dat is genieten van overweldigende landschappen en met volle teugen de zuivere berglucht inademen. Dat is lekker sporten, met zo veel mogelijk activiteiten in de weidse natuur. De focus ligt duidelijk op de outdooractiviteiten: wandeltochten met begeleiding, mountainbiken (met of zonder elektrische fiets), trailrunning, wildwatersporten, bergbeklimmen, golfen, paardrijden, tennis … Een prima kans voor wie beter wil worden in zijn favoriete sport of graag een nieuwe passie wil ontdekken.

Herbronnen en herademen op grote hoogte

De bergen zijn bij uitstek een idyllische omgeving voor een gezonde vakantie. Het adembenemende landschap is de perfecte plek om alle stress van het dagelijkse leven los te laten. Dit is de ideale omgeving om de batterijen weer op te laden en volledig tot rust te komen, ver weg van alle beperkingen van de afgelopen maanden.

Alle spa’s in de bergresorts zijn een samenwerking met Sothys, Payot of Cinq Mondes en beschikken over een binnen- en/of buitenzwembad en relaxruimtes. Ze bieden een waaier van wellnessactiviteiten aan met zalen voor cardiotraining, spierversterkende oefeningen en fitnesslessen, zoals pilates, stretching en circuittraining.

De Resorts Alpe d’Huez, Les Arcs Panorama en La Rosière organiseren bovendien introducties ‘Vibhava Yoga’ by Heberson, een harmonieuze yogamethode met bewegings-, ademhalings- en lichaamsoefeningen en een fase van ontspanning en meditatie.

Uiteraard verstaat Club Med ook de kunst van het lekker eten, met een gastronomie die focust op verse en lokale producten. In de Healthy Corner kunnen de gasten volop vitamines bijtanken.

Ga voor meer info naar: www.clubmed.be/R/La-Rosiere/S