De regenkledingcollectie van The North Face keert terug voor het nieuwe seizoen! De collectie bevat ademende, waterdichte bescherming voor zowel op de trails als op straat. Ook biedt de kleding bescherming bij elke regenbui, zodat je je avonturen niet hoeft te stil te leggen voor een wolkbreuk. Of twee.

Met drie belangrijke stijlen, waaronder het iconische Dryzzle-silhouet en de nieuwe West Basin- en Antora-pasvormen, staat de overkoepelende stijl van de regenkledingcollectie dit voorjaar in het teken van het ontdekken van nieuwe mogelijkheden. 

Dryzzle-jack

Het Dryzzle-jack keer in volle glorie terug voor dit nieuwe seizoen. Het jack is voorzien van de FUTURELIGHT™-technologie met gesealde naden die luchtdoorlatendheid combineert met een waterdicht membraan, zodat zweet makkelijker wordt afgevoerd.

Het herenjack heeft een volledig verstelbare, naar voren gerolde zoom met trekkoord en een verstelbare taille voor de perfecte pasvorm, terwijl het damesjack een langere lengte en een capuchon met rand heeft voor een perfecte regenafweer.

West Basin-jack

De nieuwe West Basin-jas is voor 27 procent gemaakt van plantaardige bronnen, waardoor hij een vriendelijkere keuze voor de natuur vormt, zonder afbreuk te doen aan zijn prestaties. De drielaagse DryVent™-technologie met gesealde naden is waterdicht, ademend en beschermt tegen lichte wind.

Een toegevoegd membraan voor extra warmte helpt om warmte vast te houden tijdens de koudere momenten op de ontdekkingstocht, terwijl je met de elastische manchetten en een verstelbare capuchon voorbereid bent op alle weersomstandigheden.

Antora-jack

De Antora heeft een klassiek The North Face color blocking-design en is voorzien van een waterdichte DryVent™-buitenlaag, die wind en regen weert.

Deze jas is gemaakt van gerecycled materiaal en houdt zo de impact op onze planeet zo klein mogelijk, terwijl hij de drager uitstekend beschermt tegen de elementen. 

Meer informatie: www.thenorthface.eu